Vrijwilligers

Vrijwilliger bij FC Blankenburg

Bij FC Blankenburg vervullen de vrijwilligers een onmisbare rol voor de vereniging. Zonder scheidsrechters kunnen we niet voetballen en de lijnen komen ook niet vanzelf op de velden. Het onderhoud aan de gebouwen en de bediening achter de bar is allemaal het werk van de vrijwilligers van FC Blankenburg. Voor en achter de schermen verzetten mensen geweldig goed werk voor het plezier van anderen.

Bij de vereniging zijn altijd extra handen welkom. Vrijwilligers zijn van harte welkom om onze vereniging te ondersteunen.

FC Blankenburg biedt jou een uitdaging en een mogelijkheid om te leren met verantwoordelijkheid. Ben je geïnteresseerd, vertel ons wat je kan en wat je wil.

Echt vrijwilligerswerk is liefdewerk! Dat doe je voor je club of die van je kind of kleinkind. Vaak hebben anderen al jaren voor jou, voor je kind of kleinkind veel werk verzet en vind je het gewoon leuk om eens iets terug te doen. Je doet het voor niets. Net zoals bestuursleden en commissieleden bij FC Blankenburg, die geen van allen een vergoeding krijgen voor het vele werk dat ze verzetten. Je krijgt heel veel leuke contacten en als je dat wilt veel verantwoordelijkheid. Krijg je dan echt niets? Nou ja, een gezellige feestavond met buffet aan het einde van het seizoen hoort er altijd bij.

FC Blankenburg is opzoek naar bestuursleden voor het dagelijks bestuur van de vereniging en scheidsrechters. Heb je interesse e-mail dan naar voorzitter@fcblankenburg.nl.