FC Blankenburg sponsoren

FC Blankenburg sponsoren

Sport verbindt en is altijd onder de aandacht. Sport brengt mensen bij elkaar, sport brengt bedrijven bij elkaar en sport brengt mensen en bedrijven bij elkaar. FC Blankenburg probeert bedrijven dichter bij elkaar te brengen en te verbinden aan het sportieve gevoel dat zoveel mensen beleven. Voetbal is bij uitstek de sport om die verbintenis te realiseren.

Er zijn bij FC Blankenburg verschillende manieren om onze vereniging en de leden te steunen.

Reclame borden:
Rondom het hoofdveld van FC Blankenburg bestaat er de mogelijkheid om een reclamebord te plaatsen en zo uw bedrijf te presenteren. Uw naam zal tevens pronken op de website en op een bordje in de kantine. Deze borden zijn 300 x 75 en kosten maar 300 euro per jaar met een minimum voor 3 jaar.

Website:
Veel mensen bezoeken de website van FC Blankenburg. Onze eigen leden en ook leden van de tegenstanders. U kunt ons sponsoren door uw bedrijfslogo prominent op de website van FC Blankenburg te plaatsen die direct doorlinkt naar uw website. Dit kost per jaar maar 100 euro waarbij ook u bordje in de kantine zal pronken.

Shirtsponsor of teamsponsor:
Als shirt sponsor wordt uw bedrijf getoond op de shirts van de teams en bij de wedstrijden getoond aan de buitenwacht. Tevens komt u dan met uw bedrijf op de teampagina te staan van dit team en natuurlijk ook hier zal uw naam op een bordje in de kantine pronken. Er zijn verschillende mogelijkheden. Bijvoorbeeld voetbaltenue, trainingspak, voetbaltas en jassen. Elke optie is bespreekbaar.

Wedstrijdbal:
Bij iedere thuiswedstrijd van ons eerste elftal is er de mogelijkheid als sponsor de wedstrijdbal te schenken. U krijgt een vermelding op onze website en uiteraard zal ook uw naam op een bordje in de kantine pronken. Deze bal kost maar 50 euro.

Wilt u de mogelijkheden bespreken kunt u een mail sturen naar: secretaris@fcblankenburg.nl.