Speech

Welkom iedereen, dat heb ik geleerd van de cabaretiers die de oudejaarsconference deden. Anders begin het nieuwe jaar al direct beledigen.

Ik wil graag met jullie even terugkijken op 2017. Dat begon rampzalig, door het terugtrekken van het 1e en O19. Hierdoor hebben wij enorm veel inkomsten misgelopen. Dit hadden wij al toegelicht op de Algemene ledenvergadering. Het voortbestaan hing aan een zijden draadje en toch konden wij weer miraculeus doorgaan.

Wij begonnen met 3 senioren teams, een dames 7 tal, heren 7 tal , een JO17 en JO11. Wij hoopten op meer maar dat is helaas niet gelukt in de zomerstop. Wel zetten de aanmeldingen door en hebben wij uiteindelijk een JO13 nog in kunnen schrijven. Wij merken dat er toch met FCB rekening gehouden wordt, aangezien de gemeente bijna 100k euro in ons complex heeft geïnvesteerd. Kijk naar het trainingsveld en de kleedkamers. Hier zijn wij natuurlijk enorm trots op. Nu is het wel zaak dat wij met zijn allen doorpakken. Immers jullie maken de club. Het eind van 2017 was helaas niet fijn voor onze club, door de inbraak. Er is weer een spoor van vernieling achtergelaten en zelfs de brievenbus en tafelvoetbal moesten het ontgelden. Ik hoop dat de club van 50 ons met de beveiliging kan gaan helpen.

Miranda als voorzitter zal deze maand nog een vergadering plannen voor de club die de club ondersteunt.

Helaas is de stichting PUSH gestopt in Rozenburg en hebben zij hun laatste dag in onze kantine gehad. Gelukkig mogen wij de klaverjasclub nu in onze kantine verwelkomen, dit doen zij iedere dinsdag om 13.00 uur.

Ook wil ik alle vrijwilligers bedanken en er 2 speciaal in het zonnetje zetten : Brigitte en Miranda. Deze dames draaien samen de bar en willen graag een groter team hebben  voor het openen en sluiten van de kantine. Dan kunnen zij ook een keer een vrij weekend of vrije week hebben. Want als deze dames niet kunnen moeten wij de kantine dicht laten en lopen wij inkomsten mis. Help hun en dus ons.

Kijken naar de toekomst hoop ik dat de teams niet uit elkaar vallen en wij met alle teams door kunnen blijven gaan. Want een team minder betekent ook weer inkomsten minder voor de kantine.

Ik wil ook graag melden dat wij binnenkort wat leuke evenementen hebben :

Op zaterdag 20 januari houden wij een bordspelletjes avond en hopen op een drukke avond. De week erop wordt het een FIFA toernooi op de spelcomputers dit allemaal in de kantine.

24 Februari hebben wij een bingo / karaoke avond en in maart beginnen wij met de 1e selectiedagen bij FCB voor JO13 spelers.

Daarna zullen de toernooien gaan volgen en misschien wel een jeugdkamp.

Ik hoop dat iedereen een fantastisch jaar tegemoet gaat en wil daarom even het glas heffen en eindigen met de wijze worden van JFK

Vraag niet wat Blankenburg voor jou kan doen, maar vraag jezelf wat jij voor Blankenburg kan doen.

Proost !