Prestatievoetbal

Prestatie voetbal

F.C. Blankenburg organiseert in 2018 selectiedagen voor JO13. De selectiedagen vinden plaats op de velden van FC Blankenburg in Rozenburg op de volgende data en voor de geboortejaren 2006 en 2007:

  • Woensdag 7 maart

  • Woensdag 14 maart

  • Woensdag 21 maart

Deze selectiedagen zijn voor spelers en keepers die volgend seizoen in het selectieteam JO13 willen spelen (1e of 2e klasse). Zij krijgen de mogelijkheid om aan de selectietrainers van F.C. Blankenburg hun voetbaltalenten te tonen.

  • Vind jij dat je voor deze selectiedagen in aanmerking komt?

  • Woon jij in de regio van Rozenburg?

  • Ben jij geboren in 2006 of 2007?

Schrijf je dan in voor de selectiedagen zodat de trainers van F.C. Blankenburg kennis maken met jouw voetbal- of keeperstalent en dit straks nog verder kunnen ontwikkelen.

Programma voor de dagen

  • 17:45 uur tot 18:00 uur ontvangst in de kantine van F.C. Blankenburg

  • 19:00 uur tot 20:15 uur voetbal gedeelte op de velden van F.C. Blankenburg

Let op! Zorg dat je zelf sportkleding, scheenbeschermers en voetbalschoenen meeneemt. Verder is het noodzakelijk dat je op de selectiedag de bevestigingsbrief van deelname en een geldig ID bewijs meeneemt. Zonder deze twee documenten kan er niet worden deelgenomen aan de selectiedagen. Sluiting van de inschrijvingen Voor de deelnemers van de datum 7 maart sluit het inschrijven op 15 februari 2018!

Inschrijvingen na bovengenoemde data worden door ons niet meer behandeld of beantwoord. Spelers die worden geselecteerd voor de selectiedagen zullen hiervoor ca. 1 week voor de speeldatum een persoonlijke brief ontvangen. Dit is de brief die jouw deelname bevestigt en moet worden meegenomen naar de selectie dag samen met je geldig ID bewijs. Spelers die niet worden geselecteerd voor de talentendagen ontvangen van ons een email. Belangrijk Deelnemers aan de selectiedagen van F.C. Blankenburg moeten zelf toestemming vragen aan hun huidige vereniging om mee te mogen doen. Stel je huidige trainer of coach op de hoogte dat je wilt deelnemen.

Wat bieden wij onze selectie

– Een tenue

– Tas

– Presentatiepak

– Trainingspak

– 2x per week trainen onder een KNVB gediplomeerde trainer

– Persoonlijke ontwikkeling en aandacht

– Periodiek specialisme training

Met vriendelijke voetbal groet,

De jeugdcommissie van F.C. Blankenburg